Despre noi

GO Office | Papetarie si birotica Bucuresti www.gooffice.ro este un magazin online de papetarie si birotica ce ofera o gama variata de produse utile activitatilor zilnice de birou.

La GoOffice intelegem pe deplin nevoile companiei dumneavoastra in materie de papetarie si birotica. Din acest motiv, suntem permanent preocupati de furnizarea unor servicii complete si a unor produse de calitate la preturi exceptionale. Ne propunem sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere pentru toate achizitiile necesare companiei pe care o reprezentati.

In cadrul magazinului online de papetarie si birotica GoOffice veti gasi toate produsele necesare pentru buna desfasurare a activitatilor de lucru din cadrul biroului dumneavoastra. La noi veti gasi accesorii pentru birou, produse din hartie, curatenie/protocol/administrative, tehnica de birou, instrumente de scris, produse IT si Cartuse si Tonere pentru imprimante, produse pentru organizare si arhivare, sisteme de afisare, mobilier si echipamente de protectie

GoOffice se adreseaza in mare masura persoanelor juridice. Stim ca fiecare companie are nevoi diferite si suntem pregatiti sa facem fata oricarei provocari. Pentru persoanele juridice, oferim termene de plata avantajoase, reduceri de pret semnificative in functie de volum si consultanta de specialitate.

Magazin papetarie online Bucuresti

In cadrul magazinului nostru de papetarie online veti gasi o selectie uriasa de accesorii pentru birou. Gama noastra de produse acopera absolut orice necesitate. In oferta noastra veti regasi capsatoare, perforatoare, agrafe si clipsuri, tavite si suporturi pentru documente, lipici si benzi adezive, foarfeci, cuttere, buretiere, rigle, mape birou, cosuri de birou, ceasuri si lampi de birou.

La capitolul organizarea si arhivarea documentelor, Go Office pune la dispozitia dumneavoastra bibliorafturi, separatoare, file protectie documente, dosare, serviete, mape si alte produse utile din categoria accesoriilor pentru arhivare.

Pentru companiile care utilizeaza in mod frecvent produse de ambalare si marcare, gooffice.ro comercializeaza banda adeziva pentru ambalare, folie stretch, pungi cu fermoar, hartie de ambalat, elastic, sfoara, cutii din caton, folie cu bule, marcatoare si consumabile.

Cand vine vorba de produse din hartie, pe grandoffice.ro puteti gasi o gama variata de articole. Indiferent de tipul sau de dimensiunea hartiei de care aveti nevoie, in cadrul magazinului nostru online de papetarie veti gasi toate produsele utile pentru scriere, imprimare si copiere. Oferta noastra include si o multime de notite si etichete adezive, hartie copiator, hartie si carton color, plicuri hartie, role plotter, hartie foto, cuburi din hartie, caiete, registre si repertoare, role fax si casa de marcat.

De asemenea, oferta noastra destinata produselor de papetarie include si instrumente de scris si corectura precum pixuri, stilouri, rollere, linere, diverse modele de markere, creioane, radiere, precum si rezerve pentru pixuri, stilouri si creioane.

Nu in ultimul rand, oferim articole si consumabile IT. Aveti de ales intre mai multe categorii de produse al caror scop principal este sa va usureze activitatile de lucru. Punem la dispozitia clientilor nostri cartuse cu cerneala originala, tonere originale sau tonere compatibile, genti si rucsaci pentru laptop, medii de stocare, accesorii ergonomice, produse curatare IT, kituri mouse si tastaturi, masini de numarat bani, cabluri si accesorii pentru echipamentele IT.

Magazin birotica online Bucuresti

 GoOffice.ro nu ofera doar produse de papetarie, ci si mobilier de birou, sisteme de arhivare, dulapuri si vestiare metalice, produse pentru calcul, covorase de protectie pentru podea, articole pentru protocol si curatenie. Magazinul de birotica online Gooffice.ro.ro va poate furniza si livra, oriunde in tara, orice produse necesare pentru desfasurarea in bune conditii a tuturor activitatilor de lucru.

Produse esentiale de papetarie si birotica: 

Echipati-va biroul cu produse de papetarie si birotica de calitate pentru a avea un spatiu de lucru eficient. Indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra, aproape fiecare firma are nevoie de urmatoarele produse de baza:

Accesorii pentru  birou: capsatoarele, perforatoarele, agrafele si clipsurile, tavitele si suporturile pentru documente si cataloage, suporturile pentru pixuri si accesorii, ceasurile si lampile de birou, foarfecile si cutterele sunt esentiale pentru desfasurarea in bune conditii a oricarei activitati de birou. 

Produse din hartie: chiar daca incercam sa lucram cat mai mult pe computer, hartia este esentiala. Nu stiti niciodata cand va trebui sa tipariti un contract, sa pregatiti o prezentare sau sa luati notite cand laptopul este inchis. Iar articolele pentru corespondenta, cum ar fi plicurile, etichetele adezive si banda adeziva va permit sa lansati campanii de marketing eficiente. La Grand Office veti gasi toate articolele din hartie necesare biroului dumneavoastra. 

Sisteme de afisare: o comunicare sau o prezentare business devine mai eficienta prin intermediul comunicarii grafice. In oferta Gooffice veti regasi flipchart, whiteboard, table magnetice, table scolare, ecrane de proiectie, panouri de prezentare si alte sisteme de prezentare si afisare. 

Organizarea si arhivarea documentelor joaca un rol extrem de important in cadrul oricarei companii. Din acest motiv, va punem la dispozitie bibliorafturi, separatoare, file de protectie documente, mape, dosare, clasificatoare metalice, cutii si containere de arhivare, dar si alte accesorii utile pentru arhivare. Dosarele din carton si bibliorafturile, mapele din plastic si cutiile de arhivare au rolul de a pastra in siguranta toate documentele importante. 

Produsele administrative sunt utile companiile de transport si pentru magazinele online. Putem enumera banda adeziva pentru ambalare, produsele de ambalare, dispensere industriale pentru banda adeziva, prelungitoare, signalistica si tabureti.

Curatenie si protocol: Curatenia in birou este esentiala si din acest motiv orice companie trebuie sa puna la dispozitia angajatilor servetele, hartie igienica, prosoape hartie, odorizante, sapun, detergenti si alte produse pentru pastrarea curateniei in biroul de lucru. 

Tehnica de birou, precum distrugatoare documente, ghilotine, trimmere, aparate de laminat sau de indosariat, calculatoare de birou, masini de numarat bani, purificatoare de aer sau aparete de biguit. Aceste produse pot fi utile in anumite conditii. Instrumente de scris si corectura: aceste produse inca rezista evolutiei tehnologice. Acordati o atentie sporita brandului si calitatii atunci cand alegeti un creion, un pix ori un stilou. 

Cartuse si Tonere si Produsele IT: Tehnologia face ca totul sa functioneze mai eficient. Pentru monitoarele si laptopurile de ultima generatie, puteti alege suporturi ergonomice care va ajuta sa lucrati mai confortabil. De asemenea, imprimantele sunt indispensabile activitatii de birou, iar pentru acestea aveti nevoie de cartuse cu cerneala neagra sau color. 

Mobilierul de birou: Dulapurile, rafturile si cutiile de depozitare pastreaza in siguranta toate documentele importante. Magazinul pe care il alegeti joaca un rol la fel de important precum produsele de care aveti nevoie. 

Go Office isi propune sa devina partenerul dumneavoastra de incredere la capitolul papetarie si birotica. Avem o experienta bogata in domeniu, oferim consultanta de specialitate si o gama variata de produse de calitate disponibile la preturi competitive. 

In plus, venim in intampinarea partenerilor nostri cu termene de plata avantajoase si cu reduceri de pret substantiale in functie de volum. Livrarea produselor se efectueaza in cel mai scurt timp posibil, iar un consultant Go Office va fi mereu la dispozitia dumneavoastra.